Lézerkezlések kedvezménnyel egészségpénztári tagoknak

Az OTP Egészségpénztár tagjai számára 20% kedvezményt kínálunk a kezelések árából.

A Miskolcon működő Erchonia Lézerklinika többféle kezelést kínál, megoldást nyújtanak többek között mozgásszervi betegségekre, súlyproblémákra és körömgombára. A kezeléseket végző Dr. Oláh Csaba főorvos szerint ezek hazánkban népbetegségnek számítanak.

Lézeres fájdalomkezelés révén kockázatmentesen, gyorsan, nagyon hatékonyan, mellékhatások nélkül nyerheti vissza korábbi mozgékonyságát, panaszmentességét, tökéletes életminőségét. A lágylézer a sejtek biostimulálásával éri el a természetes gyógyulást. Bármilyen eredetű is a fájdalom, az FX 635 lézerkészülékkel a fájdalmat vagy meg lehet szüntetni, vagy elviselhető szintre lehet csökkenteni nagyon rövid időn belül. A lézerkezelés fájdalommentes, kúraszerűen ismételhető, aszeptikus, gazdaságos, széles indikációs területen alkalmazható, nincs mellékhatása, hatása gyors, ambulanter végezhető és más kezelésekkel jól kombinálható.

A körmök gyógyulására használt lézerrel egyszerűen és kockázatmentesen megszabadulhat a betegségtől és visszanyerheti körmei egészségét és esztétikus megjelenését.

A Verjú készülékkel történő kezelés pozitív hatásai hat héten belül szemmel látható változást hoznak a pácienseknek, centikben mérhető, karcsúbb forma eredményében. Nagyobb mértékű elhízás esetében a kezelések segítségével az elhízás folyamata megállítható, visszafordítható, illetve jelentősen csökkenthetőek az elhízás okozta súlyos egészségügyi problémák bekövetkezésének valószínűsége.

A kezeléseket az OTP Egészségpénztár tagjai 10% kedvezménnyel, 2022 január 31-ig 20%-al kedvezőbb áron vehetik igénybe a listaárhoz képest.

A kezelések szakorvosi közreműködéssel, kellemes környezetben, zajlanak és azokat minden esetben előzetes konzultáció, állapotfelmérés előzi meg.

Weboldalunok időpontot is foglalhat, vagy érdeklődjön telefonon a +36 70 331 3532 telefonszámon!

A kezelések teljes árait ezen az oldalon láthatja.

egészségpénztár, kedvezmény, otp