FX 635 lézeres fájdalom kezelés

A gerinc eredetű fájdalmak, kis- és nagyízületi fájdalmak, a fejfájás népbetegségnek számítanak. Sérülésekből és sportsérülésekből származó húzódások, rándulások, szakadások és törések szintén gyakori, az életet megkeserítő okai a fájdalomnak. Ezen kívül még számos oka lehet a speciális fájdalmaknak.

Nem kell, hogy mindennapjainak része legyen a fájdalom: az FX 635 lézer készülékkel kockázatmentesen, gyorsan, nagyon hatékonyan, mellékhatások nélkül nyerheti vissza korábbi mozgékonyságát, panaszmentességét, tökéletes életminőségét. A lágylézer a sejtek biostimulálásával éri el a természetes gyógyulást. Bármilyen eredetű is a fájdalom, az FX 635 lézerkészülékkel a fájdalmat vagy meg lehet szüntetni, vagy elviselhető szintre lehet csökkenteni nagyon rövid időn belül. A lézerkezelés fájdalommentes, kúraszerűen ismételhető, aszeptikus, gazdaságos, széles indikációs területen alkalmazható, nincs mellékhatása, hatása gyors, ambulanter végezhető és más kezelésekkel jól kombinálható . A lágylézeres kezelés hatása mindig funkcionális és reverzibilis.

Fájdalomkezelő lézerünk, az FX 635 elsők között kapta meg az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (FDA) engedélyét, bizonyítottan hatékony eszköze a mozgásszervi panaszok kezelésének. A lézerkezelés direkt fájdalomcsillapító hatással bír, emellett csökkenti a gyulladást, mérsékli a duzzadást, javítja a keringést, izomlazító, sebgyógyulást segítő és ideg regeneráló hatású.Az FX 635 kezeléseket kifejezetten ajánljuk sportolóknak, élsportolóknak is. Amennyiben szervezete intenzív fizikai megterhelésnek van kitéve és amennyiben ez gyakran fájdalmat is okoz, a lézeres kezelések hatékonyan segítik a gyorsabb regenerálódást és ezzel együtt a jobb teljesítmény elérését. Bármilyen eredetű fájdalma van, érdemes központunkat keresnie, mert biztosan tudunk segíteni Önnek!

Az eszköz weboldala: erchonia.hu/fx635-fajdalomkezeles


BEJELENTKZÉS

Kérjen időpontot!

Jelentkezzen be hozzánk akár hetekkel előre online, személyesen, vagy telefonon!

+36 70 331 3532

cím

3530 Miskolc, Kont István u. 11.


nyitva tartás

Hétfő-Péntek 08:00-16:30

Kapcsolatfelvétel céljából az adatkezeléshez hozzájárulok, valamint nyilatkozom, hogy az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megismertem és elfogadom.