Verjú lézeres alakformálás és narancsbőr kezelés

A Verjú lézerkészülék forradalmi eszköz az alakformálásban. A kifejlesztését megelőzően a gyártó Erchonia cég közel 20 éven át kutatta a lágylézerek hatásait a zsírszövetekre, így született meg az első és egyetlen non-invazív lézereszköz, amely megkapta az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (FDA) engedélyét a zsírszövet csökkentésére, valamint a narancsbőr kezelésére.

A Verjú készülék flexibilisen pozícionálható diódái az egyes testtájékok (derék, csipő, oldalsó hasi zsírpárnák, combtájék, fenék, karok, háti részek, arc, toka) külön-külön vagy együttes célzott kezelését teszik lehetővé. A Verjú készülék speciális hullámhosszú, frekvenciájú és dózisú szkennelő lézernyalábbal fejti ki hatását a zsírsejtekre , mely által a zsírszövet természetes módon zsugorodik, miközben a zsírsejtek életműködése fiziológiás tartományban marad. A látható eredmény elérése érdekében 6 kezelést javasolunk.

A kezelés kockázatmentes! Biztosan állítjuk, hogy a Verjú a legrövidebb út a kívánt testforma eléréshez vezető úton. A kezelések nem jelentenek egészségügyi kockázatot, más hasonlóan látványos változást előidéző módszerekkel szemben nem járnak fájdalmas beavatkozással vagy műtéttel, illetve hosszú felépülési idővel.A kezelések nagyobb hatékonysága érdekében a pácienseknek minden esetben javasoljuk az egészségtudatos életmódra való törekvést. A táplálkozásban és testmozgásban való tudatosság pozitív élettani hatásai a Verjú lézerrel kezelt páciensek eredményeiben is igazolást nyertek.

A kezelés pozitív hatásai hat héten belül szemmel látható változást hoznak a pácienseknek, centikben mérhető, karcsúbb forma eredményében. Nagyobb mértékű elhízás esetében a kezelések segítségével az elhízás folyamata megállítható, visszafordítható illetve jelentősen csökkenthetőek az elhízás okozta súlyos egészségügyi problémák bekövetkezésének valószínűsége (pl. cukorbetegség, szív- és érrendszeri problémák, alvászavarok, reumatológiai ill. mozgásszervi betegségek stb.) .

A Verjú lágylézer weboldala: erchonia.hu/verju-fogyasztolezer


BEJELENTKZÉS

Kérjen időpontot!

Jelentkezzen be hozzánk akár hetekkel előre online, személyesen, vagy telefonon!

+36 70 331 3532

cím

3530 Miskolc, Kont István u. 11.


nyitva tartás

Hétfő-Péntek 08:00-16:30

Kapcsolatfelvétel céljából az adatkezeléshez hozzájárulok, valamint nyilatkozom, hogy az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megismertem és elfogadom.