Lunula lézeres körömgomba kezelés

A köröm gombás fertőzése kellemetlen, nehezen gyógyítható betegség, melyet a körmök elszíneződése, repedezettsége, illetve időnként zavaró szaga jelez. A körömgomba fertőző góc forrása mind a beteg, mind a környezete számára.

A körmök gombás fertőzése az esetek jelentős százalékában speciális kenőcsökkel és gyógyszerekkel sem eradikálható teljesen, illetve azok alkalmazása gyakran nem kívánt mellékhatásokkal jár együtt. A Lunula lézerrel egyszerűen és kockázatmentesen megszabadulhat a betegségtől és visszanyerheti körmei egészségét és esztétikus megjelenését.

Az elterjedt lézeres körömkezelésektől eltérően a kezelés fájdalommentes és az ép szöveteket nem károsítja, a páciens számára nem jár semmilyen mellékhatással, kockázattal és ami a legfontosabb: hatékony!

A Lunula lágylézer, mint az egyetlen olyan lézereszköz a körömgomba kezelésére, ami dupla hullámhosszt alkalmazva fotokémiás eljárással veszi célba a beteg körömfelületet, pusztítja el a patogén gombákat és eközben a beteg számára biostimuláció révén gyógyulási folyamatot indít el, mely az egészséges körömfejlődést támogatja. A Lunula lágylázer sikkerel alkalmazható körmöket ért traumák utáni helyreállításban.Az innovatív eljárás világszerte több ezer páciensnek segített már a betegségtől megszabadulni. A Lunula készülék Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (FDA) tanúsítványával rendelkezik körömgomba kezelésére.

Egy kezelés 12 percig tart, a teljes gyógyuláshoz 6 kezelés szükséges.A Lunula lágylézer weboldala: erchonia.hu/lunula-koromgomba


BEJELENTKZÉS

Kérjen időpontot!

Jelentkezzen be hozzánk akár hetekkel előre online, személyesen, vagy telefonon!

+36 70 331 3532

cím

3530 Miskolc, Kont István u. 11.


nyitva tartás

Hétfő-Péntek 08:00-16:30

Kapcsolatfelvétel céljából az adatkezeléshez hozzájárulok, valamint nyilatkozom, hogy az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megismertem és elfogadom.