Ideje ledobni az ünnepi felesleget!

Az év eleje a megújulásról és az egészségés életvitel felé fordulásról szól, legtöbben szeretnénk jobb formákra szert tenni és eltüntetni az ünnepi időszak nyomait. Ha partner benne, le tudjuk egyszerűsíteni fogyását a Verjú lézerkezelések segítségével.

A töltött káposzta és társai nagyon jól mutatnak az ünnepi asztalon, de a heteken át tartó lakomák általában ott hagyják nyomukat testünkön az ünnepi időszakot követően.

Az év eleje már a megújulásról, a kihívásokra felkészülésről szól, ez a fajta tudatosság meg kell jelenjen a táplálkozásunkban és az aktívabb életvitelben.

Amennyiben az újévi céljai között a fogyás és ezáltal a jobb életminőség is ott szerepel, mindezt látványos gyorsasággal és kockázatoktól mentesen szeretné elérni, akkor könnyen lehet, hogy tudunk önnek segíteni.

Az Erchonia Lézerklinikán alkalmazott Verjú lágylézer az alakformálás- és narancsbőr kezelés hatékony eszköze. 

A Verjú lézerkészülék forradalmi eszköz az alakformálásban. A kifejlesztését megelőzően a gyártó Erchonia cég közel 20 éven át kutatta a lágylézerek hatásait a zsírszövetekre, így született meg az első és egyetlen non-invazív lézereszköz, amely megkapta az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (FDA) engedélyét a zsírszövet csökkentésére, valamint a narancsbőr kezelésére.

A kezelés pozitív hatásai hat héten belül szemmel látható változást hoznak a pácienseknek, centikben mérhető, karcsúbb forma eredményében. Nagyobb mértékű elhízás esetében a kezelések segítségével az elhízás folyamata megállítható, visszafordítható illetve jelentősen csökkenthetőek az elhízás okozta súlyos egészségügyi problémák bekövetkezésének valószínűsége (pl. cukorbetegség, szív- és érrendszeri problémák, alvászavarok, reumatológiai ill. mozgásszervi betegségek stb.) . 

A kezelések előzetes felmérés és felügyelet mellett zajlanak, Dr. Oláh Csaba az alábbi videóban mutatja be röviden az eszköz pozitív élettani hatásait.

A Verjú hatékonyságát számos, már nálunk járt páciensünkön elért eredmény bizonyítja. Négy héten át járt Verjú alakformáló kezelésre Pálfalusi Attila, 2. danos miskolci kempo mester. Attila partnernek mutatkozott abban a kísérletünkben, hogy a változást figyelemmel kövessük és lefotózhassuk a kezelés megkezdésekor, illetve a befejezést követően. Hat kilótól és hat centitől szabadította meg a Verjú alakformáló lézerkezelés a miskolci sportolót. Fotókon az eredmény.

Ha tovább érdeklődne a kezelés részleteiről, keressen minket elérhetőségeinken, vagy foglaljon időpontot itt, honlapunkon! Várjuk szeretettel!

email: info@lezerszalon.hu
telefon: +36 70 331 3532

A kezelések áráról további információt itt olvashat.

alakformálás, fogyasztás, narancsbőr, verju